Глобальна інформаційна інфраструктура інфокомунікаційних мереж та систем : Навчальний посібник - Ушенко, Юрій Олександрович; Негрич, Андрій Любомирович; Галочкін, Олександр Вікторович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Видання розкриває поняття інфокомунікаційних мереж, їх проектування, побудову, функціонування та стандартизацію, а також місце у глобальній інформаційній інфраструктурі. Для студентів, які навчаються за спеціальностями 122 Комп’ютерні науки, 172 Телекомунікації та радіотехніка; 186 Видавництво та поліграфія.
Keywords: Глобальна інформаційна інфраструктура; Інфокомунікаційні системи; Телекомунікації; Комп’ютерні науки