АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ, СПОРТУ ТА ЕРГОТЕРАПІЇ - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Збірник містить тези виступів учасників ІV Міжнародного науково- спортивного конгресу студентів та молодих вчених «Актуальні питання фізичної культури, спорту та ерготерапії», який відбувся в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича 11-12 квітня 2024 р. Тези присвячено таким питанням сучасної освіти, як інноваційні технології професійної підготовки фахівців з фізичної культури, спорту, фізичної терапії та ерготерапії; фізичне виховання різних груп населення; здоров’язбережувальні технології, фітнес та рекреація; олімпійський, професійний та параолімпійський спорт; теоретико-методологічні основи професійної підготовки фахівців з фізичної терапії та ерготерапії; проблеми формування здорового способу життя, безпеки життєдіяльності та обороноздатності. Матеріали призначені для науковців, викладачів закладів вищої освіти, фахівців фізичної культури, спорту та ерготерапії, молодих вчених та студентів.