Методичні засади підготовки майбутнього фахівця музичного мистецтва до роботи в закладах позашкільної освіти - Алекса, Дмитро Миколайович (My University, 2023)
Заклади позашкільної освіти у музичному мистецтві відіграють важливу роль у розвитку музичних здібностей та культурної освіти дітей і дорослих, дозволяють навчати музиці поза загальноосвітніми закладами і надають можливість розвивати таланти, вивчати музичну теорію та практику, а також підготовку до музичних виступів та конкурсів. Фахівці музичного мистецтва важливі для розвитку музичної культури та розкриття творчого потенціалу учнів, і їхні методи та принципи роботи грають важливу роль у цьому процесі. У магістерській роботі проаналізовано педагогічні умови підготовки майбутнього фахівця музичного мистецтва до роботи в закладах позашкільної освіти. Розглянуто сучасну практику та основні види музичної діяльності у позашкільній мистецькій освіті. Охарактеризовано особливості, методи та принципи роботи фахівця музичного мистецтва у закладах позашкільної освіти. Досліджено значення та становлення закладів позашкільної освіти у роботі майбутнього фахівця музичного мистецтва, зарубіжний досвід.
Keywords: метод, принцип, підготовка фахівця, дослідження, теоретичний аналіз, порівняльний аналіз