Структурно-семантичні зміни біблійних інакомовлень у сучасній німецькій мові (на матеріалі лексикографічних джерел) - Заполовський, М.В. (Національний Університет «Острозька академія», 2012)
У статті на матеріалі лексикографічних джерел представлено особливості структурних та семантичних змін біблійних інакомовлень, яких вони зазнали при переході з біблійного тексту до складу сучасної німецької мови.
Keywords: інакомовлення, значення, структура, семантичні зміни, модифікації, компоненти