Методичні рекомендації по використанню платформ при змішаному та дистанційному навчанні. - Лучко, Володимир Миколайович; Лучко, Вікторія Сергіївна (My University, 2023)
Методичні вказівки для використання різних платформ при змішаному та дистанційному навчанні. Розробка та опис оптимальних підходів до використання платформ для забезпечення ефективності змішаного та дистанційного навчання.
Keywords: змішане та дистанційне навчання, платформи організації відеоуроків та відеоконференцій, Google Meet, Zoom.