Семантична диференціація порівняльних структур з маркерами wie/als за актуалізованими в них ознаками. - Коропатніцька, Тетяна Петрівна (Наукові записки Міжнародного гуманітарного університету : збірник наукових праць. Одеса, 2019. Вип. 31. С. 63–67., 2020)
Статтю присвячено дослідженню семантичних ознак порівняння, реалізованого порівняльними структурами з маркерами wie та als у сучасній німецькій мові. Порівняння розглянуто на основі анотованого корпусу текстів німецької мови DWDS.
Keywords: порівняльні структури, референт, корелят, модуль порівняння, семантична модель порівняння.