Соціально-психологічні експерименти - Колтунович, Тетяна Анатоліївна; Чуйко, Галина Василівна; Чаплак, Ян Васильович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
У навчальному посібнику висвітлено зміст найбільш відомих соціально-психологічних експериментів та ефектів. Для студентів закладів вищої освіти, які навчаються за ОПП «Соціальна психологія», «Дошкільна освіта (Психологія в закладах дошкільної освіти)», працівників соціальної сфери, фахівців у галузях менеджменту, політики, масової комунікації.
Keywords: соціально-психологічні експерименти; соціально-психологічні ефекти; Експеримент «Крихітка Альберт»; Експеримент «Літній табір»; Експеримент «Лялька Бобо»; підкорення авторитету та моральні імперативи; Стенфордський в’язничний експеримент; ефект свідка; Ефект дезінформації та правдивість показів свідків; Синдром Вертера