ОСНОВИ ASP.NET MVC 5 - Томка, Юрій Ярославович; Ушенко, Юрій Олександрович (Технодрук, 2018)
Навчальний посібник розглядає можливості інфраструктури ASP.NET MVC 5 Framework, що представляє собою останню версію веб-платформи ASP.NET від Microsoft. Значну увагу сконцентровано на високопродуктивній моделі програмування, що сприяє побудові більш чистої кодової архітектури, забезпечує розробку через тестування і підтримує розширюваність в комбінації з усіма перевагами ASP.NET. У книзі "Основи ASP.NET MVC 5" також розглядається популярна бібліотека Bootstrap, яка включена в MVC 5 і пропонує веб-розробникам більш широкий діапазон кросплатформенності. Для студентів, які навчаються за спеціальністю «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» та всіх бажаючих.
Keywords: .NET, ASP.NET, MVC, web-development