Дошкільна лінгводидактика : метод. рек. для студентів першого (бакалавр.) рів. вищ. освіти спец. 012 Дошкільна освіта ОПП «Дошкільна освіта (Психологія в закладах дошкільної освіти)» - Олійник, Марія Іванівна; Танявська, Ярина Андріївна (My University, 2023)
методичні рекомендації для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта ОПП «Дошкільна освіта (Психологія в закладах дошкільної освіти)»
Keywords: мова, мовлення, лінгводидактика