Мовні особливості технік переконування в англомовних рекламних текстах - Poveda, Tetyana; Zaitseva, Kateryna; Syniavska, Alla (My University, 2023)
У статті проаналізовано мовні особливості та техніки переконування,які лежать в основі англомовних рекламних текстів.Розглянуто різні аспекти використання мови у рекламі, від лексичних та граматичних особливостей до риторичних фігур та засобів емоційного впливу. Уході аналізу цих аспектів розкрито суть технік переконування та їхній вплив на споживачів, що сприяє глибшому розумінню комунікативної природи рекламних текстів.Описано та наведено приклади найбільш поширених у рекламних текстах технік переконування.
Linguistic features of persuasion techniques in English-language advertising texts
Keywords: мовні особливості; техніки переконування; англомовна реклама; риторичні прийоми; стилістичні фігури; лексичні засоби; цільова аудиторія; маніпулятивні техніки; стимулювання покупки