Інвестування: опорний конспект лекцій - Кравчук І.П.; Попадюк О.В.; Лучик О.І. (Чернівецький національний університет ім.Ю.Федьковича, 2019)
Досліджені та узагальнені теоретичні знання та практичні навички щодо базових аспектів організації та реалізації інвестиційної діяльності, що створить передумови для об'єктивного оцінювання економічних процесів, глибокого розуміння сутності та аналізу тенденцій розвитку у сфері інвестування.
Keywords: інвестування, іноземний капітал, інвестиційні ресурси, засоби виробництва