Економетрика : тестові завдання : навч. посіб. / О.Ю. Вінничук. – Чернівці : Чернівецький нац. ун-т, 2023. 156 с. - Вінничук, Олена Юріївна (Чернівец. нац. ун-т, 2023)
Навчальний посібник містить тестові завдання для контролю знань з навчальної дисципліни «Економетрика». Для студентів усіх економічних спеціальностей галузі знань 07 «Управління та адміністрування» та 05 «Соціальні та поведінкові науки» закладів вищої освіти, а також широкого кола фахівців, які використовують економетричні методи та моделі у своїй професійній діяльності.