Особливості роботи вчителя з батьками з метою збереження здоров’я школярів - Бигар, Ганна; Варварич, Віталія (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
Стаття розкриває особливоств роботи з батьками щодо формування здоров'я молодших школярів
Keywords: здоров'я молодших школярів, робота з батьками