Практичне право - Paskar, Aurika; Savchyn Савчин, Nelia Неля (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
Навчально-методичний посібник з дисципліни «Практичне право» підготовлено згідно з вимогами освітньо-професійної програми «Право», охоплює детальний опис дисципліни, програму навчальної дисципліни, розгорнуті плани та зміст практичних занять, казуси до кожної теми, завдання для самостійної роботи студентів, теми рефератів, перелік залікових питань, список рекомендованої літератури та критерії оцінювання знань студентів.
Keywords: практичне право