Договори у сфері надання послуг - Hudyma, Mariia; Пацурківський, Юрій; Никифорак, Володимир Михайлович (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
Навчально-методичний посібник підготовлений та розроблений згідно з робочою навчальною програмою вибіркового курсу «Договори у сфері надання послуг» для спеціальності 081 «Право» та є завершеним навчальним виданням, необхідним і достатнім для повного вивчення курсу «Договори в сфері надання послуг». Для проведення лекційних і практичних занять зі студентами юридичних факультетів.