Нелокальна за часом задача для еволюційного рівняння з оператором дробового диференціювання - Городецький, В.В.; Колісник, Р.С.; Шевчук, Н.М. (My University, 2021)
Доведено коректну розв’язнiсть нелокальної багатоточкової за часом задачi для еволюцiйного рiвняння з оператором дробового диференцiювання i початковою функцiєю, яка є елементом простору узагальнених функцiй типу розподiлiв, наведено аналiтичне зображення розв’язку, дослiджено поведiнку розв’язку при необмеженому зростаннi часової змiнної (стабiлiзацiя розв’язку).