Світова ономастика і український контекст - Redkva, Yaroslav (My University, 2020)
Українська ономастика сьогодні – це важлива складова світової ономастичної науки та займає в ній важливу нішу, маючи фундаментальні теоретичні й практичні здобутки в аналізі всіх класів власних назв. Зрозумло, що для того, щоб бути повноцінно інтегрованими в світову ономастичну спільноту, українські дослідники онімного простору мають отримувати якнайповнішу інформацію та бути на вістрі всіх світових подій, що сьогодні відбуваються в глобалізованому ономастичному світі.
Keywords: ономастика