Вивчення біографії письменників в ЗЗСО - Вовчак, Оксана Ярославівна (My University, 2022)
Магістерська робота присвячена вивченню біографії українських письменників на уроках української літератури в закладах загальної середньої освіти. У роботі проаналізовано погляди провідних вчених-методистів щодо цієї теми, визначено систему методів і прийомів для вивчення біографій письменників на уроках української літератури, а також умови, за яких це вивчення є максимально ефективним, наведено приклад уроку вивчення біографій українських письменників на уроках української літератури в 5 та 11 класах.
Research of the biographies of writers in general secondary education institutions
Keywords: біографія; життєвий та творчий шлях письменника; заклад загальної середньої освіти; методи і прийоми; урок; слово вчителя