Професійно-орієнтована стажерська практика студентів спеціальності «Соціальна робота» : методичні рекомендації - Равлюк, Тетяна (My University, 2022)
У методичних рекомендаціях подано програму професійно-орієнтованої стажерської практики, розкрито мету, завдання практики, її зміст, вимоги до звітності та підсумків практики. Для студентів 4-го курсу спеціальності «Соціальна робота», викладачів вищої школи, фахівців соціальних служб, громадських та благодійних організацій.
Keywords: професійно-орієнтована стажерська практика, мета, завдання, компетентності, документи для звіту, критерії оцінювання результатів, форми контролю