ТУРИЗМ В УКРАЇНІ ТА ЄВРОПІ: ІСТОРІЯ І СЬОГОДЕННЯ - Кілінська, Клавдія Йосипівна; Заячук, Мирослав Дмитрович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
У навчальному посібнику розкриваються основні теоретико-мето¬дичні засади дослідження туризму в Україні та країнах, які межують з Україною, наведена функціонально-просторова характеристика ста¬нов¬лен¬ня туризму, суспільно-географічного аналізу країн Європи та України, охарактеризовані рекреаційно-туристичні ресурси України та країн-сусідів України, запропонований аналіз найкреативніших видів туризму досліджуваної території Європи, визначені проблемні та перспективні питання туристичної сфери. Для фахівців у галузі туризму, рекреації, географії, викладачів та студентів спеціальностей 242 Туризм і рекреація, 106 Географія, 073 Менджмент та 014.07 Середня освіта (географія).
Навчальний посібник
Keywords: Туризм; Україна; Європа; туристичні ресурси; рекреація