Інвестиційні аспекти відбудови економіки України - Ковальчук, Н.О. (Чернівецький нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2023)
Необхідним і важливим для відбудови України є стимулювання залучення інвести ційного капіталу, у тому числі іноземних інвесторів, через створення сприятливого інвестиційного клімату, всебічну державну підтримку бізнесу, податкові стимули, удосконалення нормативно правової бази, створення прозорих умов господарювання для усіх суб’єктів господарювання. Позитивний та значний ефект від інвестування у довгостроковій перспективі матимуть інвестиції у такі об’єкти, як: системи зберігання енергії, технології розмінування, Agro Tech та Food Tech, реабілітація, Defence Tech
Keywords: інвестиції, відбудова, бізнес, іноземні інвестиції