ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ВИКЛАДАННЯ ГЕОГРАФІЇ В ДИСТАНЦІЙНОМУ ФОРМАТІ - Рибарюк, Іванна Василівна (Рибарюк, І. (2025). ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ВИКЛАДАННЯ ГЕОГРАФІЇ В ДИСТАНЦІЙНОМУ ФОРМАТІ. Бакалаврська робота, Географічний факультет. Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуто застосування інтерактивних технологій у процесі викладання географії в умовах дистанційного навчання. Основна увага зосереджена на теоретичних основах інтерактивної освіти, класифікації цих технологій і пристосуванні методик до цифрового середовища. У межах дослідження проведено педагогічний експеримент у Довгопільському ліцеї, результати якого підтвердили ефективність інтерактивних підходів: рівень засвоєння матеріалу підвищився на 17%. Робота містить практичні рекомендації для педагогів щодо впровадження сучасних технологій у навчальний процес.
APPLICATION OF INTERACTIVE EDUCATIONAL TECHNOLOGIES IN THE PROCESS OF TEACHING GEOGRAPHY IN DISTANCE FORMAT
Keywords: інтерактивні технології, дистанційне навчання, географія, педагогічний експеримент, освітній процес, мобільне навчання, цифрове середовище.