Індикатори розвитку туризму в регіоні - Кифяк, Олександр (Чернівці: ПВКФ «Технодрук», 2018)
Визначено показники, що дозволяють проаналізувати стан розвитку туризму, визначити забезпеченість ресурсами та перспективи подальшого розвитку, виокремити пріоритетні напрямки, спрогнозувати зміни в економіці, соціальній сфері та екології.
Keywords: Індикатори, туризм, розвиток, регіон