ФАХОВА НІМЕЦЬКА МОВА В ДИПЛОМАТИЧНОМУ ПРОТОКОЛІ - Камінська, Олена Ігорівна; Тулюлюк, Катерина Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Навчально-методичний посібник допоможе в оволодінні теоретично-практичного матеріалу з фахової німецької мови дипломатії, сприятиме формуванню лексико-термінологічних настанов офіційно-ділового стилю, підвищенню якості підготовки майбутніх фахівців у сфері міжнародної інформації та дипло-матичного протоколу. Для студентів закладів вищої освіти та викладачів іноземної мови.
Навчально-методичний посібник для студентів закладів вищої освіти
Keywords: ділова німецька мова; дипломатичний протокол