Про розв’язки оберненої задачі для рівняння типу Ейдельмана - Фратавчан, Тоня; Івасюк, Галина; Процах, Наталя (КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2023)
Розглядається обернена задача для слабко нелiнiйного рiвняння типу Ейдельмана з невiдомою функцiєю 𝑞(𝑡) у правiй частинi. Доведено існування, єдиність та оцінки розв'язку цієї задачі
Keywords: слабко нелінійне рівняння, обернена задача, мішана задача, рiвняння типу Ейдельмана