Розвиток ринку фінансових послуг в умовах становлення цифрової економіки: колективна монографія - (:unkn) unknown (Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022)
У монографії досліджено особливості становлення та розвитку цифрової економіки, теоретико-методологічні та практичні засади розвитку ринку фінансових послуг, роль інформаційно-комунікаційних технологій у розвитку ринку фінансових послуг, проблеми цього ринку в період трансформаційних зрушень національної економіки. Значна увага приділяється поведінковим аспектам розвитку ринку фінансових послуг у цифровій економіці. Колективна монографія підготовлена в межах наукової теми дослідження «Трансформація поведінки домогосподарств на ринку фінансових послуг в умовах диджиталізації» (державний реєстраційний номер № 0121U107945) і розрахована на широке коло фахівців, науковців, студентів, аспірантів, викладачів закладів вищої освіти й усіх тих, хто цікавиться проблемами розвитку ринку фінансових послуг в умовах становлення цифрової економіки.