МIЖНАРОДНА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦIЯ "МАТЕМАТИКА ТА IНФОРМАЦIЙНI ТЕХНОЛОГIЇ", ПРИСВЯЧЕНА 55-РIЧЧЮ ФАКУЛЬТЕТУ МАТЕМАТИКИ ТА IНФОРМАТИКИ - Петришин, Роман Іванович; Мартинюк, Ольга Василівна (My University, 2023)
МIЖНАРОДНА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦIЯ "МАТЕМАТИКА ТА IНФОРМАЦIЙНI ТЕХНОЛОГIЇ", ПРИСВЯЧЕНА 55-РIЧЧЮ ФАКУЛЬТЕТУ МАТЕМАТИКИ ТА IНФОРМАТИКИ
Keywords: Мiжнародна наукова конференцiя "Математика та iнформацiйнi технологiї", факультет математики та iнформатики.