Методичні особливості організації дистанційного навчання з математики в основній школі в ЗЗСО. Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (25-26 квітня 2023 р.) Факультет математики та інформатики. – Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023. - С. 109-110. (Науковий керівник – Боднарук С.Б.) - Топор, Тетяна (Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича ((25-26 квітня 2023 р.) Факультет математики та інформатики, 2023)
Досліджуються методичні особливості організації дистанційного навчання з математики в основній школі в ЗЗСО
Keywords: Research Subject Categories::MATHEMATICS