Науковий вісник Чернівецького університету : Економіка : зб. наук. праць. Вип. 844. Чернівці : Чернівецький національний університет. 2022. 67 с. - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет, 2022)
У випуску висвітлюються різноманітні аспекти економічної теорії, управління підприємствами, економіко- математичного моделювання. Для науковців, фахівців-практиків, викладачів навчальних закладів, аспірантів, студентів – усіх, кого цікавлять теоретичні та прикладні аспекти економічних досліджень.
Keywords: управління підприємствами, економіко- математичне моделювання