ЦИФРОВІЗАЦІЯ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ: ФІЛОСОФСЬКО-АНТРОПОЛОГІЧНИЙ ВИМІР - Нікіфоров, Петро (My University, 2021)
Цифровізація освіти – принципово нове явище в розвитку сучасного суспільства, перспективи і ризики якого вивчені недостатньо. При дослідженнях перспектив цифрової освіти особливий наголос необхідно робити на філософсько-антропологічному вимірі цих процесів.
Keywords: цифрове суспільство; освіта; особистість; ризики