Діджиталізація та її вплив на банківську діяльність - Третякова, Олена Василівна; Нікіфоров, Петро Станіславович (My University, 2021)
У статті досліджено вплив діджіталізації на розвиток банківськоїої сфери України та визначено основні напрями трансформації банківської системи в сучасних умовах
Keywords: банківська діяльність; діджіталізація; інноваційна система; банк