Sikora V.S. Minimal Generators Systems for Groups of Automatic Permutations // International Scientific Periodical Journal "SWorldJournal".– 2021.– Issue 7, Part 2.– P.48-55.– Published by: SWorld & D.A. Tsenov Academy of Economics – Svishtov, Bulgaria. - Sikora, Vira Stepanivna (Published by: SWorld & D.A. Tsenov Academy of Economics – Svishtov, Bulgaria., 2021)
У статті досліджується питання побудови системи твірних для групи фінітних автоматних підстановок, доведено теорему про можливість побудови незвідної системи твірних скінченної метасиметричної групи.
None
Keywords: система твірних, група автоматних підстановок, скінченна метасиметрична група