Теорія машин і механізмів - (:unkn) unknown (Чернівці: Рута, 2025)
Видання містить методичні вказівки до лабораторних робіт (кінематичний та структурний аналіз плоского важільного механізму) з курсу “Теорія машин і механізмів” для студентів закладів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями “Професійна освіта (Машинобудування)” та “Середня освіта (Технології)”.
Keywords: Теорія машин і механізмів, методичні вказівки