Фінансові інструменти сталого розвитку економіки : матеріали ІV міжнародної науково-практичної конференції (12 травня 2022 р.). – Чернівці : Чернівецький нац. ун-т, 2022. – 467 с. - (:unkn) unknown (My University, 2022)
До збірника включено тези виступів науковців, представників органів місцевого самоврядування, студентів, присвячені розв’язанню проблем досягнення стабільного розвитку економіки завдяки використанню фінансових інструментів.
Keywords: Сталий розвиток, фінансові інстрименти, суспільні фінанси, фінансові посередники, фінанси бізнесу, поведінкові фінанси, Цілі сталого розвитку 2030