Денудаційна стійкість гірських порід в басейні Верхнього Пруту - Костенюк, Людмила Володимирівна (Дніпропетровськ : ІМА-прес, 2010)
В роботі представлено характеристику підстилаючоїповерхні в басейні Верхнього Пруту (гірська та передгірна ділянка) за денудаційною стійкістю, що є передумовою особливостей стоку руслових наносів та процесів переформувань русел річок в досліджуваному басейні
Keywords: басейн Верхнього Пруту; денудаційна стійкість гірських порід; руслові процеси; руслові наноси