Добржанський О., Стрільчук Л. Рецензія на книгу: «Каліщук О. Волинь’43: історіографічне пізнання і криве дзеркало пам’яті. - Dobrzhanskiy, Oleksander; Strilchuk, Lyudmyla (Національна Академія Наук України, Інститут історії України, 2021)
В статті проаналізовано книгу О.Каліщук "Волинь’43: історіографічне пізнання і криве дзеркало пам’яті", видану в Львові в 2020 р.
Keywords: Волинь; українсько-польське протистояння; Друга світова війна