Моделювання систем - Яцько, Оксана Мирославівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
У посібнику висвітлено поняття аналітичного та імітаційного моделювання систем. Особливу увагу приділено розвитку практичних навичок з побудови та дослідження моделей систем. Наведено приклади розв’язання задач моделювання. Для студентів, що навчаються за напрямом підготовки «Комп’ютерні науки».
Keywords: Моделювання систем, система