Особливості готельної бази Туреччини та пропозиції українських туроператорів. - Романовський, Олександр Степанович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У даній бакалаврській роботі досліджуються особливості готельної бази Туреччини та пропозиції українських туроператорів, що формуються для задоволення потреб туристів. Основною метою дослідження є аналіз структури та характеристик готелів Туреччини, а також вивчення асортименту турів, пропонованих українськими туроператорами. Робота включає огляд літературних джерел та статистичних даних, що стосуються готельного сектору Туреччини. Особлива увага приділяється класифікації готелів за рівнем комфорту, розташуванням, наявністю додаткових послуг та умовами проживання. Крім того, вивчаються тенденції розвитку турецького готельного бізнесу, що визначають його привабливість для українських туристів. Аналіз пропозицій українських туроператорів охоплює огляд туристичних пакетів, включаючи умови бронювання, ціни, додаткові послуги та акції. В роботі розглядаються стратегії маркетингу та просування турів до Туреччини на українському ринку. На основі проведеного дослідження розроблено рекомендації щодо вдосконалення пропозицій українських туроператорів для підвищення їх конкурентоспроможності та задоволення потреб туристів. Запропоновані заходи спрямовані на поліпшення якості обслуговування, розширення асортименту туристичних продуктів та підвищення рівня інформованості клієнтів.
Keywords: готельна база Туреччини, українські туроператори, туристичні пакети, класифікація готелів, туристичний ринок.