ПРОФЕСІЙНЕ СТАЖУВАННЯ - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
У навчально-методичному посібнику визначено зміст і послідовність проведення професійного стажування, основні вимоги щодо його форматування, а також надані критерії оцінювання та рекомендації для захисту. Ця публікація призначена для магістрів, які навчаються за спеціальністю 122 Комп’ютерні науки. В ній розглянуті ціль та завдання професійного стажування, детально описані вимоги до структури, вмісту і оформлення, а також надані вказівки щодо порядку проведення, вимог та критеріїв оцінки професійного стажування. Крім того, матеріал цього посібника корисний для керівників професійного стажування. Посібник адресовано студентам вищих навчальних закладів спеціальності „Комп’ютерні науки” та викладачам.
У навчально-методичному посібнику визначено зміст і послідовність проведення професійного стажування, основні вимоги щодо його форматування, а також надані критерії оцінювання та рекомендації для захисту. Ця публікація призначена для магістрів, які навчаються за спеціальністю 122 Комп’ютерні науки. В ній розглянуті ціль та завдання професійного стажування, детально описані вимоги до структури, вмісту і оформлення, а також надані вказівки щодо порядку проведення, вимог та критеріїв оцінки професійного стажування. Крім того, матеріал цього посібника корисний для керівників професійного стажування. Посібник адресовано студентам вищих навчальних закладів спеціальності „Комп’ютерні науки” та викладачам. З повним текстом посібника можна ознайомитись у відповідній дисципліні у системі Moodle.
Keywords: зміст і послідовність проведення професійного стажування