Конкурентоспроможність вищої освіти в умовах інформаційного суспільства: колективна монографія - (:unkn) unknown (Чернігів: ЧНТУ, 2020)
У монографії розглянуто теоретико-методологічні та прикладні засади забезпечення конку- рентоспроможності національної системи вищої освіти. Автори дослідили економічні, фінансові, педагогічні й управлінські аспекти розробки та впровадження інтегрованої моделі конкуренто- спроможної вищої освіти. У монографії обґрунтовано, що ефективна реалізація заходів з підви- щення конкурентоспроможності освітньої системи потребує синхронізації діяльності усіх стейкхолдерів: університетів, учасників освітнього процесу, підприємців, органів державної вла- ди, місцевого самоврядування, неурядових організацій у сферах освіти і науки. Монографія підготовлена у рамках наукової роботи «Інтегрована модель конкуренто- спроможної вищої освіти в Україні за концепцією Quadruple Helix» (державний реєстраційний № 0117U007258) у Чернігівському національному технологічному університеті. Монографія може бути корисною для науковців, викладачів, спеціалістів органів держав- ної влади, керівників закладів вищої освіти, студентів та аспірантів.