Завдання здоров’язберігаючих освітніх технологій в Новій українській школі - Бигар, Ганна; Чуньківська, Іванна (Чернівецький національний університет, 2021)
Одним з пріоритетних завдань нового етапу реформи системи освіти стає збереження і зміцнення здоров‘я школяра. Головне завдання в цій ситуації – зберегти здоров‘я дитини і навчити її поводитися так, щоб дії школяра не завдавали шкоди власному здоров‘ю. Це завдання практично цілком лягає на школу.
Keywords: здоров‘язбережувальне середовище, здоров‘я