КІЛЬКІСНО-ЯКІСНІ ЗМІНИ АНГЛІЙСЬКИХ СЕНСОРНИХ ДІЄСЛІВ З XII ДО ХV СТОЛІТТЯ - Наталія ГОЛОВАЦЬКА (Актуальні питання гуманітарних наук. Дрогобич: Видавничий дім "Гельветика", 2019)
У статті досліджені зміни, що відбулися у підсистемі сенсорних дієслів у часовому проміжку від давньо- до середньоанглійського періоду
Keywords: сенсорні дієслова, лексико-семантичні поля, давньоанглійський, середньоанглійський періоди, семантичні зміни.