Cтепан Дропан: загадкова постать в історії українського книгодрукування. - Шилюк, Олег; Ліщук, Д. (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича., 2021)
У науково-методичному посібнику викладені матеріали, які розповідають про книгодрукування на українських землях у ХV-ХVІ ст., діяльність власника друкарні у Львові Степана Дропана. Видання становить книгознавчий та культурно-історичний інтерес, рекомендовано педагогам, студентам, курсантам, ліцеїстам та учням загальноосвітніх шкіл, а також всім, хто цікавиться історією України.
Keywords: Книгодрукування