Формування проєктно-технологічної компетентності на уроках трудового навчання - Опріш, Олена; Томаш, Василь Васильович (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, 2023)
Розглянуто сутність поняття "проєктно-технологічна компетентність" та особливості її формування на уроках трудового навчання.
Keywords: компетентність; трудове навчання; технології; проєктно-технологічна компетентність