СТРУКТУРНО-СЕМАНТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ДІЄСЛІВНИХ ПОХІДНИХ ПРЕФІКСАЛЬНО- ОНОМАСІОЛОГІЧН ИХ КАТЕГОРІЙ (ДІАХРОННИЙ АСПЕКТ) - Мігорян, Ольга; Павлович, Тетяна (Видавничий дім "Родовід", 2020)
У статті зроблено спробу простежити динаміку продуктивності структурно-семантичних моделей дієслівних префіксальних похідних в рамках ономасіологічних категорій протягом чотирьох періодів розвитку англійської мови.
Keywords: префіксальна структурно-семантична модель, динаміка, ономасіологія, словотвір