Обліково-аналітичне забезпечення формування системи збалансованих показників як інструмента стратегічного управління суб’єктом господарювання - Kuz, Vasyl (Запорізький національний університет, 2024)
Застосування системи збалансованих показників з метою підвищення ефективності управління потребує вирішення проблем адаптації обліково-аналітичної системи суб’єкта господарювання задля забезпечення можливості формування в межах облікового процесу достовірної узагальненої інформації на основі якої ідентифікуються показники-індикатори
Keywords: бухгалтерський облік; аналіз; управління; система збалансованих показників