ТЕСТОВІ ЗАВДАННЯ З МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОЇ ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ (УКРАЇНСЬКА МОВА) ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ПОЧАТКОВА ОСВІТА» - Костащук, Оксана Іванівна; Романюк, Світлана Захарівна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024)
У збірнику подано тести з курсу «Методика навчання мовно-літературної освітньої галузі (українська мова). Матеріал укладено за трьома рівнями складності для перевірки знань, умінь та навичок студентів з даноі дисципліни. Призначено для студентівденної, заочної і дистанційної форм навчання спеціальності «Початкова освіта»
Keywords: методика навчання мовно-літературної освітньої галузі, українська мова, тестові завдання