Формування позитивного іміджу в системі управління конкурентоспроможністю підприємств - Фень, Катерина Сергіївна; Фень, Катерина Сергіївна, Алла Дмитрівна Чикуркова; Fen, Kateryna; Chykurkova, Alla (Науково-виробничий журнал «Інноваційна економіка», 2019)
В умовах невизначеності та мінливості зовнішнього середовища, конкурентної боротьби, кон’юнктурних коливань економіки, подолання наслідків світової фінансової кризи для успішного і довготривалого функціонування підприємства на ринку вирішального значення набуває становлення та розвиток системи управління конкурентоспроможністю. Процес формування конкурентоспроможності підприємств є досить складним з огляду на значну кількість різноманітних загроз зовнішнього і внутрішнього походження, що перешкоджають забезпеченню стійкості, стабільності та ефективному розвитку підприємств.
Формування позитивного іміджу в системі управління конкурентоспроможністю підприємств
Формування позитивного іміджу в системі управління конкурентоспроможністю підприємств