Право соціального захисту України: навчально-методичний посібник - Bodnaruk, Mykola; Orlovskyi, Oleh; Каптар, А.Г. (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2015)
Навчально-методичний посібник з курсу «Право соціального захисту України» містить змістові модулі й навчальні елементи курсу «Право соціального захисту України», методичні вказівки до самостійного вивчення курсу, перелік контрольних питань до кожного НЕ та список рекомендованої літератури. Для студентів і викладачів юридичних вузів і факультетів.
Keywords: социальное страхование; соціальне страхування; соціальне забезпечення