Теорія алгоритмів. Частина 3. Збірник завдань з рекомендаціями та прикладами - Караванова, Тетяна Петрівна (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2025)
Навчально-методичний посібник містить завдання до лабораторних робіт з курсу «Теорія алгоритмів», які супроводжуються короткими теоретичними анотаціями та методичним рекомендаціями щодо їх виконання. Даний навчально-методичний посібник може бути корисним при виконанні лабораторних завдань з курсу «Теорія алгоритмів», також під час підготовки студентів до інтелектуальних змагань з програмування. Для студентів вищих навчальних закладів спеціальностей «Комп’ютерні науки», «Системний аналіз», «Прикладна математика» та інших технічних спеціальностей.
Keywords: Алгоритмізація, олімпіадні задачі, оптимізація, олімпіади з інформатики, умови задач, алгоритми задач